Hääkuvaus ja graafinen suunnittelu

Hääkuvaus

 

Ikuistus tärkeälle päivälle.

Jokainen juhla on yksilöllinen, joten kannattaa pyytää tarjous juuri teidän tarpeisiinne sopivasta kokonaisuudesta.

Jokainen hääkuvaus aloitetaan ennen hääjuhlaa tapaamisella, jossa käydään läpi toiveita kuvauksen tyylistä ja erityisistä ikuistettavista juhlahetkistä.

Koko päivän kuvauspakettiin kuuluu hääpotretti, ryhmäkuvaus sekä seremonian ja juhlien kuvadokumentointi. Kuvien jälkikäsittely ja toimitus muistitikulla sisältyvät hintaan.

Kuvauksen voi sopia myös vain osaan päivästä, esimerkiksi hääseremoniaan tai iltajuhlaan. Ei ole mahdotonta pidentää tai lyhentää kuvausaikaa kesken juhlien, jos sille vaikuttaa.

Hääkuvaukset hoitaa 1–2 kuvaajaa tilanteesta riippuen. Toisesta kuvaajasta ei tule ylimääräisiä kuluja.

Kuvauksen hinnan lisäksi laskutetaan matkakulut 40 km ylittävästä matkasta virallisen kilometrikorvauksen mukaan (2016: 0,43 €/km).

Toiminta-alueeni kattaa pääasiassa Kymenlaakson ja osan Keski-Suomea, mutta tilauksesta liikun juuri sinne minne tarvitaan.

Pyydä tarjous!

Selaa lisää kuvia täältä.

Graafinen suunnittelu avuksi

Kutsut, ohjelmat ja kaikki muu.

Persoonallinen suunnittelu juuri teidän toiveidenne mukaan: save the date -kortit, kutsut, leimasin, ohjelmat, ruokalistat, opasteet, pöytäkartat… tai vaikka koko paketti!

Tilaamalla ammattilaisen suunnitteleman kokonaisuuden voitte olla varmoja, että juhlien visuaalinen ilme on tyylikäs ja yhdenmukainen.

Ota yhteyttä ja kerro millaiset häät teille on tulossa. Onko häille olemassa jo jokin teema? Millainen tyyli kiehtoo teitä? Mikä sitoo sinut ja tulevan puolisosi yhteen, mikä on teidän oma juttunne? Suunnitellaan juhlan ilme juuri teidän näköiseksi.

Kerro toiveenne.

Selaa lisää kuvia täältä.